Hundvåg Cheerleading Idrettslag

Idrett 

Hundvåg cheerleading har fem lag fordelt på aldersgrupper fra 4 - 24 år. De eldste lagene deltar i nasjonale konkurranser.   Cheerleading er en idrett med stunt og turn og hvor det utarbeides rutiner til oppvisning og konkurranse. Cheer handler om lagfølelse, glede, rytme og bevegelse. Idretten passer både for gutter og jenter. 

 / 

Hundvåg idrettslag skate og scooterklubb

Idrett 

Hundvåg IL Skate og scooterklubb våren 2021 ble det dannet en skateklubb på Hundvåg som fikk navnet HILSS = Hundvåg IL skate og scooterklubb. En skateklubb og underavdeling av Hundvåg Idrettslag. Målet med skateklubben er å jobbe frem en bedre skatepark i samarbeid med Stavanger kommune. Få til en knallbra og helt unik skatepark, aktivitetsplass og et kjekt utemiljø hvor stor og små vil trives.

Hundvåg Innebandy Klubb

Idrett 

Hundvåg innebandy har lag fra 1.-8. klasse og et damelag.  Vi trener i Hundvåghallen og i gymsalen på Hundvåg skole. 

 / 

Ungdom og fritid

Ungdomslag / ungdomsklubb 

Hundvåg fritidsklubb er det naturlige møtestedet for alle ungdommer i bydelen mellom 13 – t.o.m. 17år. Fritidsklubben skal være et kreativt sted hvor det er mulig å realisere drømmer og ideer. Her finner du: Cafe, diskotek, biljard, bordtennis, playstation, øvingslokaler, musikkstudio og mer. Gratis inngang selvfølgelig

Nyttige lenker

Kontakt

Ulsnesveien 11
4077 Hundvåg

Sosiale media

2022 © Hundvåg frivilligsentral